Team avond/nacht/weekend (ANW)

Wij helpen graag. Altijd en overal.

Team avond/nacht/weekend (ANW)
Met een team van vakkundige en bevlogen mensen leveren we graag een bijdrage aan de bereikbaarheid en continuïteit van medische zorgverlening op de Veluwe. In de avond, nacht en het weekend ondersteunen we graag zodat u goed en snel geholpen wordt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het team biedt zowel cliënten als medewerkers en andere zorgprofessionals extra steun en coaching bij calamiteiten en het uitvoeren van technische handelingen. Ook schuift het team graag aan bij een medisch overleg of helpen we bij palliatieve en terminale zorg. Zo kunnen de wakende en slapende wachten een beroep op het team doen, een hulpvraag neerleggen of even sparren.

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt ons op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 7.00 uur en zaterdag & zondag 24 uur per dag bereiken via onderstaande contactgegevens:

Regio Elburg/Nunspeet
De Bunterhoek, Mariposa, Het Nieuwe Feithenhof & Thuiszorg van de regio’s
Telefoonnummer: (0525) 22 44 44
E-mailadres: vpkanren@wzuveluwe.nl

Regio Epe/Wapenveld
De Boskamp, Brinkhoven, Rehoboth, De Bongerd & thuiszorg van de regio’s
Telefoonnummer: (0578) 22 48 88
E-mailadres: vpkaneeo@wzuveluwe.nl

In zijn algemeenheid geldt dat u beter een keer teveel kunt bellen dan te weinig. Dus denkt u dat u een vraag voor ons hebt? Laat het ons dan gewoon weten!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.