Maaltijden

Heeft u geen tijd, zin of mogelijkheid om zelf te koken? En u wilt tóch elke dag smakelijk en gezond eten? Laat dan een maaltijd thuisbezorgen.

Voeding en voedingsgewoonten spelen een belangrijke rol bij ziekte en gezondheid. Daarom is het belangrijk dat u elke dag goed en gezond eet. Wanneer u moeite heeft om zelf voor uw maaltijden te zorgen dan wil Distrivers, de leverancier van de maaltijden in onze woonzorgcentra, u graag van dienst zijn met hun service Ding Dong. Uw maaltijd wordt bij u thuisbezorgd. En komt u liever bij ons eten? Geen probleem. Op bepaalde dagen in de maand bent u van harte welkom in de restaurants in onze woonzorgcentra of in wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic of wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc.

De voordelen van onze maaltijden op een rij:
• Elke dag vers, lekker en afwisselend eten;
• Elke dag een andere keuze;
• U geeft uw eigen voorkeur aan;
• Diëten zijn mogelijk;
• Zeven dagen per week;
• U bepaalt het aantal dagen waarop u maaltijden laat bezorgen.

Diëten

De maaltijden worden bereid volgens de algemene voedingsadviezen voor ouderen. Dat houdt in: gevarieerde voeding en matig met vet, suiker en zout. Daarnaast houden we rekening met specifieke dieetwensen als u die heeft.

Klant worden?

Wilt u ook graag de maaltijden van Ding Dong thuis ontvangen en elke dag genieten van heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden. Klik hier om dit te regelen.

Kosten

De maaltijden zijn voor eigen rekening.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.