Zorgwoningen

Wilt u zelfstandig blijven wonen? Maar wel op een rustige plek waar u dichtbij huis liefdevolle zorg ontvangt van betrokken en professionele medewerkers? Waar wordt gewerkt vanuit een protestants-christelijke visie aan uw welbevinden?

In Doornspijk, Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet, Oene en Wapenveld zijn goed onderhouden huur- en koopappartementen waar dat mogelijk is. De appartementen bevinden zich in bijna alle gevallen in de onmiddellijke nabijheid van een woonzorglocatie.

U woont zelfstandig en betaalt zelf de woonlasten. Voor persoonlijke verzorging of verpleging maar ook voor hulp bij het huishouden of begeleiding bij medicatie kunt u een beroep doen op de medewerkers van Thuiszorg WZU Veluwe. Verder kunt u deelnemen aan activiteiten die in de woonzorglocatie worden georganiseerd.

Belangstelling?

Voor een zorgwoning in Doornspijk of Oene kunt u contact opnemen met ons cliëntservicepunt.

Voor zorgwoningen in Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet (behalve de woningen aan het Secretaris van Marleplantsoen) en Wapenveld kunt u contact opnemen met Van der Linden, bereikbaar via (036) 533 00 77. Voor een zorgwoning aan het Secretaris van Marleplantsoen in Nunspeet kunt u contact opnemen met Makelaarskantoor Kok & Heijkamp, bereikbaar via (0341) 46 70 00.

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.