Zorgwoningen

Wilt u zelfstandig blijven wonen? Maar wel op een rustige plek waar u dichtbij huis liefdevolle zorg ontvangt van betrokken en professionele medewerkers? Waar wordt gewerkt vanuit een protestants-christelijke visie aan uw welbevinden?

WZU Veluwe heeft in Doornspijk, Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet en Wapenveld goed onderhouden huur- en koopappartementen waar dat mogelijk is. De appartementen bevinden zich in bijna alle gevallen in de onmiddellijke nabijheid van een woonzorgcentrum. In Oene is appartementencomplex Keizershof sinds 2016 geopend.

Ons idee van ‘scheiden van wonen en zorg’ is simpel. U woont zelfstandig en betaalt zelf de woonlasten. Voor de dagelijkse maaltijden en huishoudelijke ondersteuning, maar ook voor persoonlijke verzorging, verpleging , personenalarmering en dagbesteding kunt u een beroep doen op de medewerkers van WZU Veluwe. Verder kunt u deelnemen aan de sociale activiteiten die in het woonzorgcentrum worden georganiseerd.

Aanvraag

Voor een aantal van onze diensten heeft u een indicatie nodig. Bij het aanvragen van de juiste indicatie helpen wij u natuurlijk graag. Neem hiervoor contact op met ons Servicepunt.

Kosten

Voor het afnemen van zorg bij u thuis zijn de Algemene Voorwaarden voor zorg zonder verblijf van toepassing.
Ontvangt u thuis ondersteuning of zorg? Via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of de Wlz (Wet langdurige zorg)? Dan betaalt u hiervoor aan ons een eigen bijdrage. Informatie vindt u op de website van het CAK .

 

 

 

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.