Woonzorgcentra

Bent u op zoek naar een plek waar u rustig kunt wonen? Waar wordt gedacht aan uw welbevinden en waar gewerkt wordt vanuit een protestants christelijke visie? Waar u op respectvolle wijze liefdevolle zorg ontvangt van betrokken en professionele medewerkers?

Maak dan eens kennis met WZU Veluwe. Wij bieden wonen, zorg en welzijn op vijf woonzorglocaties op de Noord Veluwe in Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet en Wapenveld. Onze huizen staan in een mooie rustige omgeving en kenmerken zich door een eerlijke en respectvolle benadering en een warme open sfeer.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking.

Bij de keuze voor de gewenste zorgaanbieder en voor ondersteuning bij het opstellen van een zorgplan, kunt u hulp krijgen van een onafhankelijk cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Meer leest u in de informatiefolder cliëntondersteuning, die geldt voor zorg die valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz).

Aanvragen

Voor het aanvragen van een verblijf in één van onze woonzorgcentra heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Wanneer u voor dagelijkse zorg in aanmerking komt, krijgt u te maken met zorgzwaartepakketten. Bij het aanvragen van de indicatie helpen wij u natuurlijk graag. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van het Servicepunt.

Kosten

Voor het wonen in een woonzorgcentrum zijn de Algemene voorwaarden Wlz-zorg 2015 van toepassing. Klik hier voor de tarievenlijst van aanvullende diensten.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese