Domotica

Weet u dat er elektronische hulpmiddelen zijn waarmee u langer zelfstandiger thuis kunt blijven wonen en die uw zelfstandigheid vergroten? Slimme apparaatjes die het leven makkelijker maken en tal van handelingen overbodig. Onze medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Gemak dient de mens. Wie kent niet de voordelen van een afstandsbediening van een televisie? Het apparaatje voorkomt dat u telkens moet opstaan als u van televisiezender wilt wisselen. Vergelijkbaar met de afstandsbediening zijn er apparaten, al dan niet in combinatie met diensten, die eveneens zorgen voor gemak in huis. Zoals een
klok met grote cijfers of een telefoon met grote druktoetsen. Apparaten die de kwaliteit van wonen en leven op slimme wijze verbeteren. Dat wordt domotica genoemd.

Verlichting die automatisch aangaat als u binnenkomt. Slimme deurbellen die u laten zien wie er aanbelt. Elektrische rolgordijnen die bij te veel zonneschijn automatisch de ramen verduisteren. Vanuit uw luie stoel de temperatuur in uw huis regelen. Zo maar een aantal mogelijkheden die het u in huis makkelijker en prettiger kunnen maken.

Meer weten?

Wilt u weten welke toepassingen in uw situatie handig zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van ons Servicepunt. Zij helpen u graag verder.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.