Servicepunt

Wilt u informatie of heeft u vragen over zorg of hulp van WZU Veluwe? De cliëntadviseurs van het cliëntservicepunt staan u van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 16.30 uur hierover graag te woord. Buiten deze uren zijn zij bereikbaar voor het geval u met spoed zorg nodig heeft. Het telefoonnummer is (0578) 76 37 08. U kunt hen ook digitaal een vraag stellen door het invullen van het contactformulier.
Voor alle overige vragen verwijzen we u graag naar onze contactpagina.

De cliëntadviseurs van het cliëntservicepunt geven u advies en begeleiden u bij het vinden van de zorg of hulp die u nodig hebt. Passend bij uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Thuis, in een dagbestedingslocatie, in een zorgwoning of in één van onze woonzorgcentra. Zij informeren u graag over de plaatsingsmogelijkheden van zowel dagbesteding als beschermd wonen op alle locaties. Ook helpen zij u waar nodig bij het aanvragen van een indicatie, beheren zij de wachtlijsten en regelen indien nodig overbruggingszorg.

Op het moment dat u een zorgindicatie met verblijf heeft ontvangen en u graag een kijkje wilt nemen in een woonzorgcentrum, verzorgt een cliëntadviseur graag een rondleiding. Ook hiervoor kunt u terecht bij het cliëntservicepunt.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.