Wachtlijstinformatie

Thuiszorg
Voor zorg bij u thuis kent WZU Veluwe geen wachttijd. Zodra er zorg of verpleging nodig is, bent u welkom bij WZU Veluwe.

Wonen met zorg
Heeft u een indicatie voor zorg met verblijf en belangstelling voor het bewonen van een appartement in een locatie van WZU Veluwe? Schroomt u niet om contact op te nemen met de cliëntadviseurs van het cliëntservicepunt.

Op dit moment zijn er appartementen beschikbaar voor zorgvragers met een ZZP VV4, VV5, VV6 of VV7 indicatie en vraag/noodzaak tot snelle plaatsing.

De wachtlijst van WZU Veluwe betreft een lijst van wenswachtenden voor toekomstige ondersteuning van WZU Veluwe. De cliëntadviseurs van het cliëntservicepunt houden de wachtlijsten van dagbesteding, van de zorgwoningen en van de appartementen in de woonzorgcentra bij.

Op onderstaande wachtlijst vindt u het aantal wachtenden voor wonen met zorg per locatie.

Het Kodal, Nunspeet
6 wachtenden: 3 personen en 3 echtparen

De Bunterhoek, Nunspeet
13 wachtenden: 10 personen en 3 echtparen

De Marsse, Nunspeet
7 wachtenden

Het Nieuwe Feithenhof, Elburg
15 wachtenden: 9 personen en 6 echtparen

Mariposa, ’t Harde
6 wachtenden: 4 personen en 2 echtparen

Rehoboth, Wapenveld
2 wachtenden

Rehoboth, kleinschalig wonen, Wapenveld
6 wachtenden

De Boskamp, Epe
geen

Deze wachtlijstgegevens zullen maandelijks worden geactualiseerd en zijn het laatst bijgewerkt op: 30 november 2018.


Heeft u vragen over de wachtlijst en de actuele stand en ontwikkelingen, neemt u dan contact op met de cliëntadviseurs van het cliëntservicepunt.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.