Personenalarmering

Woont u in Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet of Wapenveld? Wilt u graag zelfstandig blijven wonen en daarbij de zekerheid hebben dat u bij noodsituaties thuis professionele hulp krijgt? Dan is een abonnement op personenalarmering iets voor u.

Met personenalarmering heeft u in noodsituaties, 7 dagen per week en 24 uur per dag, hulp binnen handbereik. Met één druk op de knop. Een veilig gevoel, ook voor uw naastbetrokkenen.

WZU Veluwe biedt in samenwerking met de Vérian Zorgcentrale (VZC) professionele personenalarmering. De VZC beschikt over centralisten die geschoold zijn als verpleegkundige. De medewerker van de centrale maakt snel een inschatting van uw situatie en gaat indien noodzakelijk over tot het inschakelen van uw eigen vertrouwde thuiszorgteam van WZU Veluwe. Bij acute noodsituaties wordt direct de alarmdienst 112 ingeschakeld.

Indien u besluit om u te abonneren op deze dienst, wordt bij u thuis een kastje aangesloten op uw vaste telefoonlijn. Bij het kastje hoort een draadloze zender die u als hanger om uw hals of als armband draagt. Met één druk op de knop van de zender roept u hulp in. U komt dan direct in contact met de centrale.

Meer weten of direct aanvragen?

Onze cliëntadviseurs kunnen u alles vertellen over personenalarmering. Vraagt u gerust wat personenalarmering voor u kan betekenen. Personenalarmering vraagt u zonder indicatie aan bij ons Servicepunt. Onze medewerkers helpen u graag.

Kosten

Aan personenalarmering zijn kosten verbonden. U betaalt eenmalig aansluitkosten en een vast bedrag per maand. Indien u beschikt over een zorgindicatie en reeds thuiszorg ontvangt van WZU Veluwe, wordt de eventuele zorgopvolging betaald uit uw indicatie. Indien u geen zorg bij WZU Veluwe afneemt, zijn de kosten van zorgopvolging voor uw eigen rekening.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese