Zorgwoningen Hart van Thornspic

Het prachtige appartementencomplex Hart van Thornspic biedt diverse zorgwoningen aan. U woont er aangenaam en veilig, met zorg altijd dichtbij.

U kunt naar behoefte gebruikmaken van zorg en ondersteuning van Thuiszorg WZU Veluwe team Doornspijk. Daarnaast bent u van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten die georganiseerd worden in het wijkontmoetingscentrum (WOC) Hart van Thornspic. Deze activiteiten worden georganiseerd door de medewerkers Welzijn en vrijwilligers, in samenwerking met de Stichting Vrienden van Hart van Thorsnpic.

Elke maand vindt u het activiteitenaanbod op een overzicht dat in de hal van het WOC hangt. Ook liggen hier exemplaren om mee te nemen.

De activiteiten zijn voor iedereen vrij toegankelijk: alle belangstellenden zijn van harte welkom. WOC Hart van Thornspic is dé plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten in het dorp.

Locatiegegevens:
Thornspic 11
8085 BW Doornspijk
(0525) 66 26 69

Klik hier voor meer informatie over zorgwoningen.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese