Woonzorgcentrum De Boskamp

De Boskamp is een prachtig gelegen woonzorgcentrum in Epe, met uitzicht op landelijk groen en dicht bij het gezellige dorpscentrum. In het woonzorgcentrum is plaats voor 84 bewoners. Voor kortdurend verblijf zijn er twee kamers beschikbaar. De Boskamp staat open voor iedere oudere met een verblijfsindicatie.

Op locatie De Boskamp is een WIFI netwerk beschikbaar voor cliënten, medewerkers en bezoekers.

Geplande werkzaamheden De Boskamp
Over nieuwbouw van woonzorgcentrum De Boskamp in Epe wordt al vele jaren gesproken. Tot onze spijt is het tot op heden nog niet gelukt om samen met Habion, de eigenaar van het pand, tot concrete plannen te komen.

Ook al wordt op korte termijn duidelijk hoe de toekomstplannen eruit gaan zien, realisatie daarvan zal echter nog wel enige tijd in beslag nemen. Habion en WZU Veluwe willen dat er ook in de komende periode sprake is van een veilige en prettige woon-, leef- en werkomgeving. Daarom is het noodzakelijk in de komende maanden bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Lees meer over de verschillende geplande werkzaamheden in de nieuwsbrief.

Klik hier voor meer informatie over woonzorgcentra.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.