Dagbesteding De Berkenhof

In woonzorgcentrum Rehoboth wordt voor thuiswonende cliënten dagbesteding aangeboden in De Berkenhof. De Berkenhof is huiselijk ingericht en is vier dagen per week beschikbaar voor thuiswonende cliënten met een vorm van dementie.

Mocht u belangstelling hebben om één of meer dagdelen onze gast te zijn, dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Samen ontdekken we wat uw mogelijkheden, behoeften en wensen zijn. Uw mogelijkheden staan bij ons altijd voorop, niet wat we bieden kunnen. Uitgangspunt bij de dagbesteding is dat u bij ons zichzelf kunt zijn, zonder op uw tenen te lopen om aan verwachtingen te moeten voldoen. Tijdens de dagbesteding wordt er structuur gebracht in de dag en stimuleren we deelname aan activiteiten als geheugentraining en bewegingsoefeningen. Maar er is ook volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid.

Locatiegegevens:
De Vree 1
8191 JE Wapenveld
(038) 447 15 00
receptie.rehoboth@wzuveluwe.nl

Klik hier voor meer informatie over dagbesteding.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.