Team

Alie Zwep

‘Binnen WZUVeluwe vervul ik de functie van medewerker receptie. In mijn functie heb ik zowel met klanten, bezoekers, medewerkers als met bewoners te maken. In relatie tot al die mensen draag ik mijn christelijke identiteit vooral uit in de manier waarom ik omga met mensen. Eerlijkheid staat hierin voor mij centraal.

Het uitoefenen van mijn functie is niet gebonden aan één bepaalde locatie. Ik ben op meerdere locaties werkzaam wat mij breed inzetbaar maakt en mij een brede blik geeft op WZU Veluwe. Dit heeft mij ontzettend verrijkt en dat doet het nog steeds. Ik zie hoe werkzaamheden op andere locaties opgepakt worden en door hier verbindingen tussen te leggen, zorgt het steeds voor nieuwe inzichten en blijf ik leren.

In mijn werk vind ik het van belang dat ik de bewoners ondersteun. Hierbij gaat het om het stimuleren van wat ze zelf nog kunnen en helpen waar nodig als er problemen of vragen zijn. Als ik dan mensen kan voorthelpen in het zoeken naar oplossingen, zodat ze zich weer welbevinden, dan geeft mij dat mij veel motivatie en voldoening. Ik zie en merk dan dat ik bijdraag aan de missie van WZU Veluwe: Nabij… in welbevinden.’

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese