Team

Ria Strijkert

‘Binnen WZU Veluwe ben ik werkzaam in de functies verzorgende IG in de thuiszorg en activiteitenbegeleidster bij de dagbesteding. Het mooie aan deze beide functies is dat ik op twee verschillende manieren mijn zorg en liefde aan de cliënten kan geven.

Ik geniet volop van mijn werk als verzorgende IG. Ik ben gemotiveerd en enthousiast om wat voor een cliënt te betekenen. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de mogelijkheden en kijken we op welke gebieden ondersteuning nodig is. Dat is tegelijkertijd een uitdaging, want het is vaak een spanningsveld waar je mee te maken krijgt. Verbinding maken met de cliënt en respect hebben voor de cliënt zijn voor mij hierin sleutelwoorden.  Om bekwaam te blijven, ben ik, naast de ontwikkelmogelijkheden die vanuit WZU Veluwe worden aangeboden, ook zelf actief bezig om te zorgen dat mijn kennis zich uitbreid. Daar stop ik graag tijd en energie in.

Net dat beetje extra tijd en aandacht wat ik graag aan de cliënten wil geven, kan ik kwijt in mijn functie als activiteitenbegeleidster. Ik kan de cliënten een fijne dag bezorgen en ze even uit hun eigen wereld halen. Hierbij probeer ik gezelligheid, beleving en sfeer te creëren. Als dat lukt, dan is mijn werkdag echt geslaagd!

Wat ik aan WZU Veluwe waardeer is ik geen afstand voel tussen de werkvloer en het management. Ik voel me gewaardeerd door WZU Veluwe. De werksfeer binnen WZU Veluwe geeft mij een prettig gevoel. Als collega’s staan we voor elkaar en: je mag er zijn zoals je bent. Erg belangrijk vind ik dat we elkaar respecteren, van elkaar leren en elkaars kwaliteiten zien, maar tegelijkertijd ook eerlijk en open feedback naar elkaar kunnen geven. Kortom: ik doe mijn werk met passie, liefde, zorg en toewijding in een fijne werkomgeving.’

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.