Overhandiging tafelkleed wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic

Onlangs werden Johann Breukelman en Kimberley Middelkoop van Centrum voor Cultuur Elburg hartelijk ontvangen bij wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic. Ze overhandigden een prachtig kleurrijk tafelkleed, met de afbeeldingen van de vijf kernen van de gemeente Elburg, aan Anneliese Pothoven van het wijkontmoetingscentrum.

Veel creatieve en enthousiaste kinderen stortten zich op het inkleuren van het tafelkleed tijdens de Vlooienmarkt op 1 april bij DSV’61 op Sportpark De Haere in Doornspijk. De afbeeldingen op het kleed zijn ontworpen door kunstenaar Fadel Jawad en zijn onderdeel van een groot reizend kunstwerk. Veel herkenbare details van Doornspijk, Oostendorp, Elburg, ’t Harde en Hoge Enk staan hierop afgebeeld. Er werd met veel bewondering en enthousiasme gesproken over  de afbeeldingen op het kleed en dit leverde mooie gesprekken op.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige ochtend en we zijn het Centrum voor Cultuur Elburg en Fadel Jawad heel dankbaar voor het mooie tafelkleed.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese