Nieuws

Bezoek burgemeester

15 september 2017 - Vanmorgen kreeg wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic onverwachts bezoek van burgemeester Rozendaal. Een leuk spontaan bezoek wat de bezoekers van het wijkontmoetingscentrum erg op prijs stelden.  

Geheugensteunpunt Epe zoekt enthousiaste coördinator (14-16 uur per week)

15 september 2017 - Het Netwerk Dementie/Geriatrie Oost-Veluwe heeft Geheugensteunpunten in de gemeenten Apeldoorn, Epe, Brummen en Hattem. Het Geheugensteunpunt in Epe is gevestigd in Het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25. Door het vertrek van de huidige coördinator is het Geheugensteunpunt Epe per direct op zoek …

Nieuws over verbouw van Het Nieuwe Feithenhof

31 augustus 2017 - In januari start de verbouw van Het Nieuwe Feithenhof. Klik hier voor de tweede nieuwsbrief met meer informatie over de voortgang van deze verbouwing.

Bezoekers De Eijk gezellig dag op pad naar Elburg

21 augustus 2017 - Vanuit dagbestedingsgroep De Eijk in Epe kwam het verzoek om gezamenlijk een uitje te maken naar het mooie Elburg. Na een stadswandeling en een maaltijd in woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof werd ook gezelligheid gezocht op een terras. Een succesvolle dag!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.