Stages

Wil jij de kans krijgen om jouw vak in de praktijk te leren?
In samenwerking met het regionale opleidingscentrum (ROC) bieden wij diverse BOL- en Voltijd stagemogelijkheden waarin wij van jou kunnen leren en jij van waarde kunt zijn voor onze organisatie en cliënten. Tevens zijn er mogelijkheden voor onderzoekstages en afstudeerstages voor verschillende opleidingen.

Onze getrainde werkbegeleiders en beoordelaars ondersteunen en begeleiden je bij het werken en leren.

Heb je interesse in een BOL- of Voltijdstage bij WZU Veluwe? Neem dan contact op met de stagecoördinator van je opleidingsinstituut of met ons Personeelsinformatie Punt via 0578 – 56 90 22 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 – 13.00 uur). Alle stage aanvragen lopen via de ROC’s.

Erkend leerbedrijf
WZU Veluwe is door SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf en heeft daardoor het predicaat ‘Erkend Leerbedrijf’.
Hierdoor zijn studenten ervan verzekerd dat de stageplaats ook daadwerkelijk bijdraagt aan hun opleiding en ontwikkeling, tot gekwalificeerd medewerker in de zorg.

Maatschappelijke stage, PEP stage en VMBO oriënterende stage

Wil jij een stage van korte duur volgen bij WZU Veluwe? Neem dan contact op met de coördinator Welzijnsdiensten van de locatie waar je interesse naar uitgaat.

Klik hier voor Elburg/Doornspijk
Klik hier voor Epe/Oene
Klik hier voor ’t Harde
Klik hier voor Nunspeet
Klik hier voor Wapenveld

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.