Corona

Om onze kwetsbare cliënten, medewerkers en vrijwilligers te beschermen besloot WZU Veluwe om sinds 18 maart de deuren van onze woonzorglocaties op slot te doen. We houden ons aan de RIVM richtlijnen en volgen het landelijke beleid om geen bezoek binnen te laten, tenzij dat noodzakelijk is. De komende tijd kunt u uw vader, moeder of andere naaste helaas niet bezoeken. Dat is moeilijk, zowel voor onze cliënten als voor u.

We zijn dankbaar voor de vele steunbetuigingen die we vanuit de Veluwse samenleving mogen krijgen. Kaarten, tekeningen, bloemen, et cetera. Alle acties zijn werkelijk hartverwarmend. Onze medewerkers krijgen grote waardering voor het vele werk dat ze momenteel verrichten. Ook de gemeentelijke overheden laten ons regelmatig weten dat ze met cliënten en medewerkers meeleven.

We doen er alles aan om cliënten bij WZU Veluwe zo goed mogelijk te ondersteunen in deze moeilijke tijd en zijn ons zeer bewust dat dit ook voor familie en naasten een ingrijpende tijd is. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de situatie m.b.t. het coronavirus (Covid-19).

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.