Informatie & contact

Met algemene vragen over het coronavirus kunt u terecht bij het algemene publieksinformatienummer 0800 – 1351. Ook het RIVM biedt informatie. WZU Veluwe plaatst op haar eigen website regelmatig actuele berichten.

Vragen?

Bent u contactpersoon en heeft u vragen over de persoonlijke situatie van een cliënt of een familielid die op een van onze locaties verblijft? Dan bieden u wij verschillende contactmogelijkheden:

  1. Caren-familieportaal
    Hierin leest u de meest actuele informatie over uw naaste. U kunt via deze weg ook vragen stellen. Heeft u het portaal nog niet geactiveerd? Neem dan contact op met de locatie, zij kunnen u hiermee helpen.
  2. Ook onze receptiemedewerkers van de locaties kunnen vragen beantwoorden. Let op: zij beantwoorden alleen vragen van de daartoe aangewezen contactpersonen.

WZU Veluwe verstuurt met regelmaat brieven naar de contactpersonen van de cliënten. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Wilt u dat dan aan ons doorgeven? Dat kan via secretariaat@wzuveluwe.nl.

Media

Media kan tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Communicatie, per e-mail via communicatie@wzuveluwe.nl of telefonisch via 0578-56 90 46. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met een van de communicatieadviseurs (bellen of Whatsapp):

  • Annet van der Linde: 06-13 95 23 79
  • Sylvia van Leeuwen: 06-10 19 15 54
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.