Dagbesteding De Clockenslach

In appartementencomplex De Clockenslach wordt aan bewoners en aan thuiswonende cliënten in de gemeente Nunspeet dagbesteding geboden in de ruime en huiselijk ingerichte huiskamer De Klepel.

Mocht u belangstelling hebben om één of meer dagdelen onze gast te zijn, dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen ontdekken we wat uw mogelijkheden, behoeften en wensen zijn. Uw mogelijkheden staan bij ons altijd voorop, niet wat we bieden kunnen. Uitgangspunt bij de dagbesteding is dat u bij ons zichzelf kunt zijn. Tijdens de dagbesteding wordt er structuur gebracht in de dag en stimuleren we deelname aan activiteiten als geheugentraining en bewegingsoefeningen. Maar er is ook volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid. ’s Middags gebruiken we samen een warme maaltijd.

Klik hier voor meer informatie over dagbesteding.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.