Zorgwoningen De Clockenslach

Appartementencomplex De Clockenslach aan het Ittmannserf 2 in Nunspeet heeft 52 zorgwoningen. U woont er aangenaam en veilig, met zorg dichtbij. Indien nodig, kunt u gebruik maken van de geboden zorg en ondersteuning van Thuiszorg WZU Veluwe team Nunspeet.

Appartement

Elk tweekamerappartement heeft een woonkamer, keuken, slaapkamer, een badkamer met douche en toilet een balkon en een berging. Daarnaast heeft u vanuit elk appartement een mooi uitzicht. De appartementen verschillen van grootte en daarmee van huurprijs.

Centrale ruimten

In De Clockenslach bevindt zich ook een algemene berging voor stalling van uw fiets en of scootmobiel. Daarnaast is er een gezellige gezamenlijke ruimte, De Klepel geheten. Hier zijn bewoners en belangstellenden uit de wijk van harte welkom voor een kopje koffie en een praatje. Ook worden hier gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Voor zowel de koffie als deelname aan de activiteiten wordt een geringe eigen bijdrage gevraagd. In De Clockenslach is op afspraak een pedicure en kapper aanwezig.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.