Pensioen voor Dicky Tiemens en Gerie Visch

Collega’s Dicky Tiemens (67) en Gerie Visch (66) namen op 13 maart afscheid na respectievelijk een lange en gevarieerde loopbaan bij WZU Veluwe.

Dicky begon haar werk in 1976 bij De Boskamp, waar ze verschillende taken uitvoerde, zoals huishoudelijke ondersteuning en keukenwerk. Bij de fusie naar WZU Veluwe koos ze voor de Thuiszorg, waar ze de laatste 15 jaar actief was. Daarnaast werkte ze bij woonzorglocatie Rehoboth waar ze verantwoordelijk was voor het schoonhouden van de algemene ruimtes. Gerie startte in 2013 bij Rehoboth en bleef 11 jaar lang betrokken als medewerker huishouding, met een korte onderbreking in 2014. Beide collega’s kijken met plezier terug op hun tijd bij WZU Veluwe, waar ze met toewijding hun werk deden.

Onze dank gaat uit naar Dicky en Gerie voor hun jarenlange inzet. We wensen hen alle geluk en voorspoed in de toekomst toe.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.